Key Solutions nytänkande rekrytering

Key Solutions nytänkande rekrytering

Säljbolaget Key Solutions har skippat CV och personliga brev. Genom att i stället fokusera på anställningsintervjuerna hittar de talanger som andra aldrig ger någon chans. 

 

Ett fullmatat CV och ett välskrivet personligt brev. Det här är drömmen när ett företag rekryterar – och det är ofta ett krav för att någon över huvud taget ska kallas till anställ­ningsintervju. Men Theresa Flodman, marknadschef på säljföretaget Key Solutions, tycker inte att det är någon speciellt bra metod.

 

Problemet med CV är att man tittar bakåt och inte framåt. Det intressanta för oss är inte varifrån du kommer utan vart du vill nå. För en säljare är det viktigare att vara so­cial och drivande än att ha lång arbetslivs­erfarenhet och god skrivförmåga. Key Solutions har därför skippat kravet på CV och personliga brev. Deras re­kryteringsmetod går i stället ut på att kalla alla intressanta kandidater till anställningsintervju. Vi försöker att träffa så många vi bara kan, och vi har intervjuer hela tiden, säger Theresa Flodman. Läs hela artikeln här >>

 

Vill du också jobba på Key Solutions? Nu söker vi fler säljare till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås. Gå in på jobb.keysolutions.se eller klicka nedan på det kontor som ligger närmast dig!

Välj ditt närmaste kontor