Key Business School

KBS-Städer-960x360px

Som ny medarbetare hos Key Solutions kräver vi inte att du har någon tidigare erfarenhet av försäljning då alla våra medarbetare utbildas i vår egen Key Business School. Det enda vi kräver är fullt engagemang och en vilja att lära.

 

En utbildning för livet

I Key Business School får du en exklusiv utbildning som du kommer ha extrem nytta av oavsett vilka dina mål för framtiden är. Vår prisbelönta undervisning kombinerar både teoretisk och praktisk lära för att ge dig erfarenhet och stabil grund att stå på under din kommande karriär hos oss. Som elev behöver du inte ta några som helst studielån och du får dessutom full lön under hela studietiden.

Key Business School

Vad du kan förvänta dig

Vi utbildar Sveriges vassaste säljare och ger dig all den kunskap och träning som du behöver för att lyckas och bli framgångsrik, framförallt i din karriär hos Key Group men också i livet. Att vara säljare hos oss är mycket mer än bara ett jobb – det är en del av vilka vi är. Vi lär ut en attityd och en inställning till livet – ett synsätt och en tankeförmåga som gör att våra medarbetare alltid är på topp och kan prestera därefter. Den kunskap du får med dig efter utbildningen är ovärderlig och kommer inte bara gynna dig i arbetet hos oss utan vara till fördel i mängder av olika situationer och kunna tillämpas på alla fronter i livet.

 

Läs mer om våra karriärtips >>