Följ Oss
Sv
För 10 år sedan slog dörrarna upp för vårt första kontor i Västerås.
Sedan dess har företaget haft en snabb tillväxt och etablerat sig runt om i Sverige.
2008

Starten av Key Solutions

Key Solutions framgångssaga började år 2008 i staden Västerås och tar därefter sina första steg in i en ny och spännande riktning. Med en erfaren grundare, briljant ledning och en positiv attityd ser framtiden ser ljus ut.

2009
Key Solutions når nya framgångar

Ett år senare är verksamheten redan blomstrande och får säljbranschens erkännande genom att vinna Årets Försäljningschef och Årets Tv-Säljare på Tele2s årliga Direct Sales Awards.

 • Årets Försäljningschef
 • Årets Tv-Säljare
@Direct Sales Awards
2010
Mot nya höjder

Med ambitionen att dubbla vår framgång i nya regioner så öppnades ett nytt kontor i Örebro med några av våra bästa medarbetare från Västerås för att säkerställa ännu en strålande start. Resterande medarbetare är kvar i Västerås för att hantera och utveckla det som vi uppnått så här långt.

 • SALES MANAGER OF THE YEAR
 • SELLER OF THE YEAR OVERALL
 • THIS YEAR'S LAN SELLER
 • MOBILE BROADBAND VENDOR OF THE YEAR
@Direct Sales Awards
2011

Hej Göteborg!

Med vår fortsatta framgång i Örebro fortsätter vi att expandera och den här gången siktar vi in oss på hjärtat av Göteborg. Det nya kontoret växer snabbt och med både våra erfarna veteraner och nya, ivriga medarbetare får vi fantastiska resultat som leder till att vi får vårt mest prestigefyllda pris: Sveriges Bästa Säljbyrå!

 • Sveriges Best Sales Agency
 • Sales Manager of the Year
 • Home Telephony Year of the Year
@Direct Sales Awards
2012

Malmö, redo?

Vi fortsätter vår expansion söderut och öppnar ett nytt kontor i vackra Malmö. Några av våra mest erfarna och kvalificerade medarbetare visar stort engagemang genom att flytta ner för att säkerställa att Key Malmö blir en ännu större framgång!

 • Sales Manager of the Year
 • This year's mobile seller
 • Seller of the Year Fixed Services
@Direct Sales Awards
2013

Äntligen, Stockholm!

I juli 2013 öppnade portarna till vårt kontor på Södermalm i Stockholm, vårt största och mest ambitiösa kontor hittills. Under 2013 utsågs även Key Solutions till Europas femte bästa arbetsplats och Sveriges tredje bästa arbetsplats i kategorin medelstora företag på Great Place to Work® Galan.

Sveriges Bästa Arbestplatser
20 13
Sweden
Europe Best Place to Work
20 13
Europe
2014
Framgångsåret 2014

Vi fortsätter att växa och i slutet av 2014 är vi fler än någonsin på företaget. Våra medarbetare har på kort tid tagit stora kliv och har tillsammans utvecklats och lärt från varandra, vilket har skapat en arbetsplats i vad vi skulle säga - Keyclass!

SWEDEN'S 2ND BEST WORKPLACE 2014
@Great Place to Work Institute®
EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2014
@Elite Gala Awards
EUROPE'S 3RD BEST WORKPLACE 2014
@Great Place to Work Institute®
2015

Årets Arbetsgivare

Återigen utses vi till en av Sveriges Bästa arbetsplatser samtidigt som vi koras till Sveriges Bästa Employer Branding företag på Great Place to Work® årliga gala. På Com Hem Sales Awards tog vi stolt hem priset Årets Bästa Försäljningschef!

Sveriges Bästa Arbestplatser
20 15
Sweden
Europe Best Place to Work
20 15
Europe
2016
Vi lyfter
I Göteborg

I augusti 2016 flyttade vi in i ett nytt kontor på 11e våningen i Lyckholms kvarter nära Liseberg, och för fjärde året i rad blev vi nominerade till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Sveriges Bästa Arbestplatser
20 16
Sweden
2017
Hello 2017 - Europas Bästa Arbetsplats 5 år i rad

Key Solutions anländer till Paris för att bli utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser 2017 - för femte året i rad.

 • Europas 6th Best Workplace
 • Great Place to Work 'Hall of Fame’
 • Sveriges 2nd Best Workplace
@Great Place to Work Institute®
2018

2018 – Great Place To Work 6 år i rad

Key har gjort det igen, placerat sig på topplistan över Sverige och Europas Bästa arbetsplatser för sjätte året i rad. De placerade sig även på Hall of Fame, för andra året i rad.

Key Stockholm flyttade in i ett nytt kontor på södermalm och Key Göteborg öppnade upp en ny Telemarketing-avdelning. Ett framgångsår!

2008
2018