Vår historia - Key Solutions
Sv
För över 10 år sedan slog vi upp dörrarna till vårt kontor i Västerås.
Sedan dess har vi haft en snabb tillväxt och etablerat oss runt om i Sverige.
2008

Starten av Key Solutions

Vår framgångssaga startar år 2008 i Västerås och fortsätter därefter i en ny och spännande riktning. Med en erfaren grundare, briljant ledning och en positiv attityd ser framtiden ljus ut redan från start.

2009
Key Solutions når nya framgångar

Ett år senare blomstrar verksamheten och vi får säljbranschens erkännande genom att vinna pris för Årets Försäljningschef och Årets Tv-Säljare på Tele2s årliga Direct Sales Award.

 • Årets Försäljningschef
 • Årets Tv-Säljare
@Direct Sales Awards
2010
Mot nya höjder

Med ambitionen att dubbla vår framgång i nya regioner öppnar vi tillsammans med några av våra bästa medarbetare i Västerås ett kontor i Örebro för att säkerställa ännu en strålande start. Resterande medarbetare stannar kvar i Västerås för att hantera och utveckla det som vi uppnått så här långt.

 • SALES MANAGER OF THE YEAR
 • SELLER OF THE YEAR OVERALL
 • THIS YEAR'S LAN SELLER
 • MOBILE BROADBAND VENDOR OF THE YEAR
@Direct Sales Awards
2011

Hej Göteborg!

Efter vår framgång i Örebro fortsätter vi att expandera ännu mer och den här gången siktar vi in oss på hjärtat av Göteborg. Det nya kontoret växer snabbt och med hjälp av både erfarna veteraner och nya ivriga medarbetare uppnår vi fantastiska resultat. Detta leder till att vi får vårt mest prestigefyllda pris hittills: Sveriges Bästa Säljbyrå!

 • Sveriges Best Sales Agency
 • Sales Manager of the Year
 • Home Telephony Year of the Year
@Direct Sales Awards
2012

Malmö, redo?

Vi fortsätter vår expansion söderut och öppnar ett nytt kontor i vackra Malmö. Några av våra mest erfarna och kvalificerade medarbetare visar stort engagemang genom att flytta ner för att säkerställa att Key Malmö blir en ännu större framgång!

 • Sales Manager of the Year
 • This year's mobile seller
 • Seller of the Year Fixed Services
@Direct Sales Awards
2013

Äntligen, Stockholm!

I juli 2013 öppnas portarna till vårt kontor på Södermalm i Stockholm, vårt största och mest ambitiösa kontor hittills. Under 2013 utses även Key Solutions till Europas femte bästa arbetsplats och Sveriges tredje bästa arbetsplats i kategorin medelstora företag på Great Place to Work® Galan

Sveriges Bästa Arbestplatser
20 13
Sweden
Europe Best Place to Work
20 13
Europe
2014
Framgångsåret 2014

Vi fortsätter att växa och i slutet av 2014 är vi fler än någonsin på företaget. Våra medarbetare har på kort tid tagit stora kliv och har tillsammans utvecklats och lärt från varandra, vilket har skapat en arbetsplats i vad vi skulle säga - Keyclass!

SWEDEN'S 2ND BEST WORKPLACE 2014
@Great Place to Work Institute®
EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2014
@Elite Gala Awards
EUROPE'S 3RD BEST WORKPLACE 2014
@Great Place to Work Institute®
2015

Årets Arbetsgivare

Återigen utses vi till en av Sveriges Bästa arbetsplatser samtidigt som vi koras till Sveriges Bästa Employer Branding företag på Great Place to Work® årliga gala. På Com Hem Sales Awards tar vi stolt hem priset Årets Bästa Försäljningschef!

Sveriges Bästa Arbestplatser
20 15
Sweden
Europe Best Place to Work
20 15
Europe
2016
Vi lyfter
I Göteborg

augusti 2016 flyttar vi in i ett nytt kontor på 11e våningen i Lyckholms kvarter nära Liseberg, och för fjärde året i rad blir vi nominerade till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Sveriges Bästa Arbestplatser
20 16
Sweden
2017
Hello 2017 - Europas Bästa Arbetsplats 5 år i rad

Key Solutions anländer till Paris för att ta emot pris för en av Europas bästa arbetsplatser 2017 - femte året i rad.

 • Europas 6th Best Workplace
 • Great Place to Work 'Hall of Fame’
 • Sveriges 2nd Best Workplace
@Great Place to Work Institute®
2018

2018 – Great Place To Work 6 år i rad

Key gör det igen, placerar sig på topplistan över Sverige och Europas Bästa arbetsplatser sjätte året i rad. Vi placerar sig även på Hall of Fame för andra året i rad. Key Stockholm flyttar in i ett nytt kontor på Södermalm och Key Göteborg startar en ny telemarketing-avdelning. Ett framgångsår!

2019

Rekordstart

Key springer med rekordfart in i det nya året och blir utsedda till en av Sverige och Europas bästa arbetsplatser för sjunde året i rad. Man får också ta emot det ärofyllda hederspriset “Caring for People” på Europagalan. Utöver det vinner man det prestigefyllda priset, Årets Partner för Eon samt Årets Byrå Field Marketing för Telia. Frågan är - hur ska detta år sluta?

2020

Vi går mot nya tider!

I årsskiftet flyttade man in i sina nya kontorslokaler i Key Capital, två våningsplan med utsikt över hela Stockholm! Företaget har växt enormt och är nu större och starkare än någonsin. Man tar åter igen emot utmärkelsen som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser för hela 8:e året i rad! Vi går mot spännande tider…

2008
2019
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!