Utbildning - Key Solutions
Sv

Exklusiv utbildning för en långsiktig karriär

Vi utbildar framtida ledare!

Vårt mål är att forma ledare som fokuserar helhjärtat på sina kollegors framgång. Key Business School garanterar dig utveckling inom försäljning, ledarskap, ledning och entreprenörskap.

Dina Möjligheter

Key Business School handlar om personlig utveckling, försäljning och ledarskap. Vi kräver inte att du har någon tidigare kunskap eller erfarenhet, eftersom alla våra anställda får sina färdigheter genom Key Business School. Allt vi kräver från dig är 100% engagemang och en vilja att lära.

Vad du kan förvänta dig

Vi utbildar Sveriges toppsäljare och ger dig de kunskaper och den teknik du behöver för att nå framgång inom såväl din karriär som ditt privatliv. Att vara en säljare hos oss är så mycket mer än bara ett jobb - det är en upplevelse man inte kan få någon annanstans.

Business School FAQ
Vad är Key Business School?

Key Business School är vår egen affärsskola som vi grundade i samband med att vi startade Key Solutions år 2008. Syftet med utbildningen är att erbjuda våra medarbetare utveckling inom allt ifrån försäljning till ledarskap. Vi utbildar Sveriges vassaste säljare och ger dem all den kunskap och träning behövs för att nå en framgångsrik karriär, både i sitt arbete och privatliv. Att vara säljare hos oss är mycket mer än bara ett jobb – det är en start på ett nytt kapitel. Vi lär ut en attityd och en inställning till livet – ett synsätt och en tankeförmåga som gör att våra medarbetare alltid är på topp och kan prestera därefter.

Den kunskap du får av utbildningen är ovärderlig och kommer gynna dig, inte enbart i arbetslivet, utan även i det dagliga livet. Du kan förvänta dig en exklusiv utbildning som du har extrem nytta av oavsett vilka framtidsmål du har.

Hur går det till?

Vi vill ge dig den bästa möjliga starten på din karriär hos oss. Därför kommer din första tid att bestå av en intensivutbildning där vi lär dig grunderna i försäljning som sedan successivt stegras. Vår prisbelönta undervisning kombinerar både teoretisk och praktisk lära för att ge dig erfarenhet och en stabil grund att stå på under din kommande karriär. Utbildningen fortlöper sedan under hela din tid på Key Solutions där du dagligen får lära dig nya saker. Som medarbetare kombinerar du KBS-utbildningen med ditt arbete och behöver därför inte ta några studielån.

Vad krävs av dig?

Vi kräver inga tidigare erfarenheter av varken försäljning eller ledarskap. Vi värdesätter dig som människa istället. Som medarbetare hos oss behöver du vara en person som älskar att utmanas i en ständigt föränderlig bransch. Med ett stort driv, engagemang och vilja kommer du garanterat att lyckas hos oss.

Key Business School - En utbildning för livet!
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!