Försäljning - Key Solutions
Sv
Vi har hjälpt några av
världens bästa varumärken
Med vårt unika omnichannel-koncept och vår kunskap inom försäljning maximerar vi försäljningen för våra samarbetspartners.
Bredbandsbolaget
Canal Digital
C More
Com Hem
Comviq
Google
HBO
Netflix

Försäljning

Omnichannel-strategi

Vår omnichannel-strategi optimerar våra kunders resurser och ökar deras försäljning genom datorbaserad kommunikation och digitaliserade försäljningslösningar. Utifrån våra partners behov utgår vi från fyra viktiga kanaler - fältförsäljning, events, telemarketing och online-försäljning.

Key Solutions är marknadsledande i Sverige inom fältförsäljning. Att arbeta inom fältförsäljning ger dig en stabil grund inom försäljning; en utbildning som inte finns någon annanstans. Med oss kommer du att vara en del av ett litet, dynamiskt team som fokuserar på att erbjuda kunderna skräddarsydda lösningar i sin hemmiljö.

Det bästa med fältförsäljning är att man möter så många intressanta individer varje dag. Det är utmanande och kräver en hel del vilja och engagemang - men samtidigt en fantastisk utveckling i all den kunskap och erfarenhet man får.

Att vara en del av vår fältförsäljning ger dig möjligheten att resa runt i Sverige tillsammans med dina kollegor, upptäcka nya platser, dela erfarenheter och samtidigt fokusera helhjärtat på din framgång!