Följ Oss
Sv
Vi har hjälpt några av
världens bästa varumärken
Med vårt unika omnichannel koncept och kunskap inom försäljning har vi förmågan att maximera försäljningen hos våra samarbetspartners.
Bredbandsbolaget
Canal Digital
C More
Com Hem
Comviq
Google
HBO
Netflix

Försäljning

Omnichannel-strategi

Key Solutions omnichannel-strategi optimerar våra kunders resurser och ökar försäljningen genom datorbaserad kommunikation och digitaliserad försäljning. Beroende på våra partners behov använder vi oss av våra fyra kanaler - Fältförsäljning, Events, Telemarketing och Onlineförsäljning.

Key Solutions är marknadsledande i Sverige inom fältförsäljning. Att arbeta inom fältförsäljning ger dig en stabil grund inom försäljning; en utbildning som inte finns någon annanstans. Med oss kommer du att vara en del av ett litet, dynamiskt team som fokuserar på att erbjuda kunderna skräddarsydda lösningar i sin hemmiljö.

Det bästa med fältförsäljning är att man möter så många intressanta individer varje dag. Det är utmanande och kräver en hel del vilja och engagemang - men samtidigt en fantastisk utveckling i all den kunskap och erfarenhet man får.

Att vara en del av vår fältförsäljning ger dig möjligheten att resa runt i Sverige tillsammans med dina kollegor, upptäcka nya platser, dela erfarenheter och samtidigt fokusera helhjärtat på din framgång!