Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats 2014

gptw-sky-nyhet-960x400

Key Solutions är Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats 2014

Stockholm – 27 mars 2014

I mars 2013 blev Key Solutions utsedda till Sveriges 3:e bästa arbetsplats, medelstora organisationer, av Great Place to Work Institute. I juni 2013 fick vi äran att vara med på Great Place to Work internationella gala i Dublin där vi blev korade till Europas 5:e bästa arbetsplats i kategorin små och medelstora företag. Vi har varit oerhört stolta över dessa utmärkelser och sett dem som ett bevis på våra medarbetares trivsel, men vi har inte nöjt oss.

 

Key Solutions utsågs för andra året i rad till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work® Institute, i år med den otroliga placeringen Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats 2014. Priset mottogs på Great Place To Work-galan, som hölls på Berns i Stockholm. Vi är mycket stolta och glada över att ha fått denna kvalitetsstämpel som ett bevis på att våra medarbetare verkligen trivs hos oss, och att en god personalpolicy alltid lönar sig!

 

Vi har ett motto på Key Solutions som säger ”Bra kan alltid bli bättre” och vi har under året som gått gjort allt i vår makt för att följa upp alla förbättringsåtgärder som våra medarbetare föreslagit för att skapa en så bra arbetsplats som möjligt eftersom vi anser att våra medarbetare förtjänar det allra, allra bästa. Detta har utan tvekan gett positiva resultat och nu står vi här stolta återigen med ett nytt bevis i våra händer – Vi är Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats 2014 i kategorin medelstora företag!

 

På Key Solutions gör vi allt vi kan för våra medarbetare men i slutändan är det ändå våra medarbetare, allt de gör för varandra och all den positivitet som de sprider som skapar den fantastiska arbetsplats som vi alla kommer till varje dag och detta pris går lika mycket till var och en av dem som till Key Solutions som företag. Vi vill därför tacka alla våra medarbetare för detta pris – utan er hade det aldrig varit möjligt. Även om inte alla kunde vara på plats så är detta ett pris för varenda en som gör vår arbetsplats till den bästa den kan vara – varje dag.

 

Vi vill också passa på att tacka Great Place to Work® samt övriga involverade företag, men framför allt alla människor som gjorde detta till en oförglömlig tillställning.

 

 

Om utvärderingen

Great Place to Work Institute grundades i USA 1983 och de bästa arbetsplatserna har listats i Sverige och Europa i elva år.  Listorna över Sveriges Bästa Arbetsplatser baseras främst på en standardiserad medarbetarenkät där organisationens medarbetare får ta ställning till 59 påståenden om sin arbetsplats. Utöver detta vägs även en utvärdering av organisationens arbetsgivarerbjudande in i resultatet.

 

Om Great Place to Work® Institute 

Great Place to Work® Institute är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades i USA 1983. Företaget arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer; I över 30 år har företaget gjort studier och medarbetarundersökningar av 10 miljoner medarbetare i 50 länder och från ca 6 000 organisationer. Kundorganisationerna är både nationella och internationella, av alla storlekar och finns inom alla branscher. Några exempel på lokala och/eller internationella kundorganisationer är Microsoft, American Express, Google, SAP och SAS Institute.

 

Bilder ifrån galan Great Place to Work den 27 mars 2014 på Berns Salonger i Stockholm (Klicka på bilderna för att förstora)

IMG_2711+BestWorkplace+party    IMGL2871BestWorkplace+studio©TBuschChri    IMGM3084+BestWorkplace+stuIMGM3090+BestWorkplace+stu    IMGM3096+BestWorkplace+stu    IMGM3102+BestWorkplace+stu

Här kan du läsa listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2014, alla kategorier >>

Intresserad av att söka jobb hos oss på Key Solutions? Klicka här >>