Sveriges bästa säljbyrå

Sveriges bästa säljbyrå

Det finns flera skäl till att vi vann priset för Sveriges bästa säljbyrå:

 

Vår attityd

Key Solutions har sedan starten haft en vinnarattityd som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi tror starkt på att “omger du dig av de bästa, så blir du bäst” – en teori som gång på gång bevisats då våra medarbetare varje år tagit hem flertalet priser för “bästa säljare” av olika produkter. Stoltheten hos våra medarbetare över det jobb vi utför och vår arbetsplats speglas positivt i allt vårt dagliga arbete.

 

Vår kvalitet

Vi arbetar enligt väl beprövade försäljningsmetoder som fungerar och som är uppbyggda för att möjliggöra en skräddarsydd lösning för varje enskild kund. Vi säljer bara produkter vars kvalité vi helhjärtat kan stå för och känna stolthet i att erbjuda kunderna.

 

Våra kunders förväntningar

Att hålla vad vi lovar är oerhört viktigt för oss och våra medarbetare lägger stor vikt vid att ha belåtna kunder. Genom våra försäljningsmetoder där vi besöker kunderna i deras hemmiljö ser våra medarbetare inte bara kunden utan även människan vilket skapar en mer personlig relation där säljaren i allra högsta grad bryr sig om kunden och engagerar sig på en annan nivå än vid andra försäljningsmetoder, även efter det att kundbesöket är över.

 

Vår service

Den typ av service vi erbjuder är unik. Vi besöker kunder i deras hem utan att de behöver vare sig boka tid eller förbereda något inför besöket. Vi ser över de tjänster kunden har i dagsläget, gör en behovsanalys och anpassar ett tjänstepaket utifrån kundens specifika behov. Vi sköter allting åt kunden och vi gör det självklart kostnadsfritt, dessutom kämpar vi ständigt för att förbättra oss genom att ta till oss konstruktiv kritik från vår direktkontakt med kunderna.

 

Läs mer om några av våra medarbetare >>