Historia

Key Solutions framgångssaga började år 2008 i staden Västerås. Företaget har sedan dess vuxit i snabb takt och etablerat kontor i hela Sverige. Idag, lite mer än 9 år senare, finns vi i städerna StockholmGöteborg och Västerås och med ca 120 medarbetare.

 

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute, nu senast En av Sveriges bästa arbetsplatser 2017 och till en av Europas bästa arbetsplatser 2017. Vi har även blivit Nationella Mästare (Sverige) i European Business Awards 2014/2015, blivit erkända som Årets Employer Branding av Great Place to Work Institute, och fått den prestigefyllda erkännandet Sveriges bästa säljbyrå enligt flera marknadsledande telekomoperatörer.

 

 

Tidslinje

2017

En av Europas bästa arbetsplatser – 5e året i rad!

2017

I går var Key Solutions, företaget som grundades 2008 i Västerås, på plats i Paris för att bli utsedda som en av Europas bästa arbetsplatser 2017 – för femte året i rad.

Det är riktigt roligt att varje år få denna utmärkelse och kvitto på att vi gör ett bra jobb och att våra medarbetare trivs hos oss. Priset går till alla våra medarbetare som är med och skapar en vardag i världsklass för sina kollegor, säger Karl Nizhad Sales Director på Key Solutions.

UTMÄRKELSER 2017
#Europas 6:e Bästa Arbetsplats enligt
#Great Place to Work ‘Hall of Fame’ Europa
@Great Place to Work Institute®

En av Sveriges bästa arbetsplatser – 5e året i rad!

2017

– Det här är femte året som vi deltar i undersökningen, vi lägger ner mycket arbete på vår arbetsplatskultur och vi är väldigt stolta över att fem år i rad ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vår arbetsplats är till för våra medarbetare och det glädjer oss enormt att vårt arbete med arbetsmiljön ger önskat resultat och att våra medarbetare känner sig som hemma hos oss, säger Arez Hossein, Sales Manager på Key Solutions. Läs mer om vår utmärkelse här >> 

UTMÄRKELSER 2017
#Great Place to Work ‘Hall of Fame’
#Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats enligt
@Great Place to Work Institute®

2016

Mot nya höjder i Göteborg – Lyckholms Kvarteret!

2016

– I Augusti 2016 flyttade vi in i vårt nya fräscha kontor på 11:e våningen vid Lyckholms Kvarteret i närheten av Liseberg. Nu har vi verkligen nått nya höjder i Göteborg!

NYTT KONTOR 2016
#Flyttat till nytt kontor på Nellickevägen 22  vån 11 vid Lyckholms Kvarteret, Göteborg

En av Sveriges bästa arbetsplatser – fyra år i rad!

2016

– Det här är fjärde året som vi deltar i undersökningen, vi lägger ner mycket arbete på vår arbetsplatskultur och vi är väldigt stolta över att fyra år i rad ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vår arbetsplats är till för våra medarbetare och det gläder oss enormt att vårt arbete med arbetsmiljön ger önskat resultat och att våra medarbetare känner sig som hemma hos oss, säger Johan Segerberg, Sales Manager på Key Solutions. Läs mer om galan och GPTW här >>

UTMÄRKELSER 2016
#Nominerade till Sharing the pride
#Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats enligt
@Great Place to Work Institute®

2015

UTMÄRKELSER 2015
#Europas 2:a Bästa Arbetsplats enligt
@Great Place to Work Institute®

Key Solutions är utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser

2015

Den 4:e juni hölls Great Place to Works årliga gala för att presentera Europas bästa arbetsplatser i Luxemburg stad, Luxemburg. Flera svenska företag fick topplaceringar, bland annat svenska säljbolaget Key Solutions. ”Det är med stor glädje vi tar emot det här priset, och dessutom i sällskap av så många andra svenska företag! Detta är en kvalitetsstämpel för svenska arbetsplatser, och ett bevis på att vår medarbetaromsorg står sig bra även ute i övriga Europa.” säger Johan Segerberg, Försäljningschef på Key Solutions. Läs mer om galan och GPTW här >>

Årets Employer Branding

2015

Key Solutions utses återigen till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, samtidigt utses vi till vinnare av Sveriges Bästa Employer Branding-företag på Great Place to Works årliga gala. Key Solutions har inte bara lyckats med att skapa ett företag som människor vill jobba på, utan dessutom att vi har lyckats med att kommunicera ut vår Key Spirit till omvärlden!

UTMÄRKELSER 2015
#Årets Employer Branding-företag enligt
@Great Place to Work Institute®

UTMÄRKELSER 2015
#Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats enligt
@Great Place to Work Institute®

Vi är återigen en av Sveriges bästa arbetsplatser

2015

Den 19:e mars hölls Great Place to Works årliga gala för att presentera Sveriges bästa arbetsplatser på Berns Salonger i Stockholm och för tredje året i rad hyllades Key Solutions som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi har trots vår redan höga placering första året vi deltog alltjämt fortsatt vårt arbete med att förbättra arbetsplatsen enligt våra medarbetares förslag och önskemål, allt för att skapa en arbetsplats som är så nära våra medarbetares idealbild som möjligt. Läs mer om galan och GPTW här >>

Key Solutions är ännu en gång utsedda till Sveriges Bästa Säljbyrå!

2015

På Com Hem Sales Awards den 6:e mars tog vi med stolthet och glädje emot priserna Årets Bästa Säljledare, Årets Bästa Säljare och det mest prestigefyllda priset av alla: Årets Bästa Säljbyrå! Tack vare bl.a. samarbetet med Key Solutions var förra året Com Hems bästa försäljningsår någonsin, och detta gör oss till Com Hems bästa säljbyrå genom tiderna!

UTMÄRKELSER 2015
#Årets Bästa Säljbyrå
#Årets Bästa Säljledare
#Årets Bästa Säljare
@Com Hem Sales Awards

2014

Succéåret 2014

2014

Vi har fortsatt att växa under 2014 och vid årets slut är vi fler medarbetare än någonsin. Våra medarbetare utvecklas tillsammans och lär av varandra med en energi och positivitet som återspeglas i kontakten med våra kunder och i våra fantastiska resultat. På årets Elite-gala vinner vi priserna Bästa Säljchef 2014, Bästa Säljare TV,BB,TELE 2014 och Bästa Säljare Telemarketing/Doorsales 2014.

UTMÄRKELSER 2014
#Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats
#Europas 3:e Bästa Arbetsplats
@Great Place to Work®
#Nationell Mästare Sverige
@European Business Awards
#Årets Säljchef
#Årets Säljare TV,BB,TELE
#Årets Säljare Telemarketing/Doorsales
@Elite Gala Awards

UTMÄRKELSER 2014
#Årets Säljchef
#Årets Säljare TV, BB, TELE
#Årets Säljare Telemarketing/Doorsales
@Elite Gala Awards

European Business Awards 2014

2014

Vi kan nu berätta att Key Solutions har blivit utvalda till att representera och tävla för Sverige i Europa på European Business Awards 2014/2015! European Business Awards stiftades 2007 för att lyfta och utmärka kvalitet, bästa praxis och innovation i det Europeiska näringslivet.

 

– Vi är otroligt stolta, det är en fantastisk ära att få representera vårt land som nationell mästare. Kriterierna för att gå vidare i EBA är att ha ett dynamiskt och innovativt företag som dessutom har en bra etik såväl inom som utanför organisationen och det är så Key Solutions strävar efter att vara som företag. Detta är ett kvitto på att vi är på rätt väg mot att bli ett utav Europas mest framgångsrika företag, säger ordförande Anders Bärring.

UTMÄRKELSER 2014

#Nationell Mästare Sverige
@European Business Awards 2014/2015

Europas 3:e Bästa Arbetsplats 2014

2014

Vi har en policy som säger ”Bra kan alltid bli bättre” och vi har under året som gått gjort allt i vår makt för att följa upp alla förbättringsåtgärder som våra medarbetare föreslagit för att skapa en så nära felfri arbetsplats som möjligt eftersom vi anser att våra medarbetare förtjänar det allra, allra bästa. Detta har utan tvekan gett positiva resultat och nu står vi här stolta återigen med ett nytt bevis i våra händer –  I mars blev vi utsedda till Sveriges 2:a bästa arbetsplats och i juni på den internationella galan som hölls i Rom blev vi utsedda till Europas 3:e bästa arbetsplats 2014. Här är listan på Europas bästa arbetsplatser 2014 topp 50, små och medelstora.

UTMÄRKELSER 2014

#Europas 3:e bästa arbetsplats enligt
@Great Place to Work Institute®

Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats 2014

2014

Vi har ett motto som säger ”Bra kan alltid bli bättre” och vi har under året som gått gjort allt i vår makt för att följa upp alla förbättringsåtgärder som våra medarbetare föreslagit för att skapa en så nära felfri arbetsplats som möjligt eftersom vi anser att våra medarbetare förtjänar det allra, allra bästa. Detta har utan tvekan gett positiva resultat och nu står vi här stolta återigen med ett nytt bevis i våra händer – Vi är Sveriges 2:a bästa arbetsplats 2014 i kategorin medelstora företag!

UTMÄRKELSER 2014

#Sveriges 2:a bästa arbetsplats enligt
@Great Place to Work Institute®

UTMÄRKELSER 2014

#Årets Säljare Event
@Canal Digital Awards

2013

NYTT KONTOR 2013

#Ringvägen 100, Stockholm

Key har landat i Huvudstaden

2013

I juli slog portarna upp för Key Solutions på Ringvägen 100 vid Skanstull, Södermalm i Stockholm. Detta är vårt största och mest fantastiska kontor någonsin, och redan fyllt av förväntansfulla nya medarbetare! 2013 har varit ett spännande år med mycket positiv förändring och god utveckling. Mot nya höjder kan man lugnt säga, då vi huserar längst upp på 11:e våningen!

Europas 5:e bästa arbetsplats

2013

Key Solutions utsågs till Europas 5:e bästa arbetsplats 2013 i kategorin medelstora företag på Great Place to Work® galan den 27 juni. Prisutdelningen hölls i Dublin, Irland på det spektakulära och historiska Mansion House. Tomas Lydahl, VD för Key Solutions, utrycker sin glädje och stolthet över organisationen och dess fina utmärkelser. Att vara bland Sveriges och Europas bästa arbetsplatser är ett kvitto för oss att våra anställda trivs.

UTMÄRKELSER 2013

#Europas 5:e bästa arbetsplats enligt
@Great Place to Work Institute®

Sveriges 3:e bästa arbetsplats

2013

Key Solutions utsågs till Sveriges 3:e bästa arbetsplats 2013 i kategorin medelstora företag på den årliga Great Place to Work® galan som i år hölls på Berns Salonger. Vi är mycket stolta och glada över att ha fått denna kvalitétsstämpel som ett bevis på att våra medarbetare verkligen trivs hos oss och att en god personalpolicy alltid lönar sig!

UTMÄRKELSER 2013

#Sveriges 3:e bästa arbetsplats enligt
@Great Place to Work Institute®

UTMÄRKELSER 2013

#Årets Säljchef
#Årets Säljare
@Direct Sales Awards

2012

Härliga Malmö

2012

Vi fortsätter expansionen söderut och landar nu i härliga Malmö där vi startar upp ett nytt enastående fräscht kontor. Erfarna medarbetare med hög kompetens och stort engagemang flyttar ner för att säkerställa att även denna etablering blir en strålande succé – snart tar rekryteringen fart, våra nya skånska stjärnskott ger allt för att visa vad de går för och tillsammans med ledningens inspiration och stöd är det inte konstigt att det nya kontoret levererar på topp!

UTMÄRKELSER 2012

#Årets Säljchef
#Årets Mobilsäljare
#Årets Säljare Fasta Tjänster

@Direct Sales Awards

2011

UTMÄRKELSER 2011

#Sveriges Bästa Säljbyrå
#Årets Säljchef
#Årets Mobilsäljare
#Årets LAN-säljare
#Årets Mobilt Bredbandsäljare
#Årets Hemtelefonisäljare
@Direct Sales Awards

Hallå Göteborg

2011

Vi expanderar ytterligare och den här gången slår vi oss ner i hjärtat av Göteborg. Det nya kontoret tar snabbt fart med erfarna veteraner och många ivriga nya medarbetare och kontoret gör genast ett enastående resultat. Vi erövrar naturligtvis inte bara städerna vi har kontor i – säljarna åker land och rike runt för att ge alla kunder den bästa dealen någonsin. Vi blir fler och fler men den starka sammanhållning vi haft från starten kvarstår och det ger positiva effekter som visar sig inte minst på Tele2 Direct Sales Awards i november då vi vinner priserna Årets Mobilsäljare, Årets Mobilt Bredbandsäljare, Årets LAN-säljare, Årets Hemtelefonisäljare och det är med stor stolthet vi tar emot det mest prestigefyllda priset av alla: Sveriges Bästa Säljbyrå!

2010

Mot nya höjder

2010
Vi går mot nya höjder och utökar i början utav året verksamheten med ett nytt kontor i Örebro. En del av oss flyttar dit för att se till att vi får ännu en strålande start, medan andra stannar kvar i Västerås för att förvalta och utveckla det vi hittills åstadkommit. Under året ökar antalet säljare på båda kontoren, vi ger allt och det ger oss inget mindre än en fördubbling i antalet utmärkelser jämfört med året innan. I oktober var det dags för Tele2 Direct Sales Awards igen och vi tar hem de välförtjänta priserna Årets LAN-säljare, Årets Mobilt Bredbandsäljare, Årets Säljare Overall och ännu en gång Årets Säljchef.

UTMÄRKELSER 2010

#Årets Säljchef
#Årets Säljare Overall
#Årets LAN-säljare
#Årets Mobilt Bredbandsäljare

@Direct Sales Award

2009

UTMÄRKELSER 2009

#Årets Säljchef
#Årets TV-säljare
@Direct Sales Awards

Key Solutions når framgång

2009
På ett år har verksamheten kommit igång och det är med stor glädje och självsäkerhet vi i oktober tar emot de fina priserna Årets Säljchef och Årets TV-säljare på Tele2 Direct Sales Awards, Tele2s årliga gala för direktsäljare där varje nomineringsplats är extremt eftertraktad.

2008

Key Solutions grundas

2008
Ett år som borde gå till världshistorien som året då Key Solutions – Sveriges blivande bästa säljföretag startar upp i Västerås och tar sina första steg som med hjälp av den lysande ledningens hårda arbete går i helt rätt riktning. Allt är nytt och spännande men med en positiv inställning och erfarna grundare ser framtiden ljus ut. Vi är inte många, men vi är vinnare!

Key Solutions AB – 2008