Kriget i Ukraina: Stöd till hjälporganisationer och människor i nöd
Sv
Kriget i Ukraina: Stöd till hjälporganisationer och människor i nöd

Key Solutions skänker tillsammans med sina medarbetare 50 000 kronor till UNICEF, Svenska Röda Korset och Läkare Utan Gränser. Stödet hjälper människor med svåra levnadsförhållanden som befinner sig på flykt till följd av kriget i Ukraina.

Genom Key Solutions interna stiftelse Key Care samlar företaget tillsammans med sina medarbetare in pengar för att hjälpa människor i nöd med finansiella och andra behövande medel.

“Det är en fruktansvärd situation i Ukraina där civilbefolkningen blir hårt drabbad. Barnfamiljer är otrygga och tvingas fly för sina liv. Vi stöttar hjälporganisationer på plats för att bistå oskyldiga människor.” Säger Anders Bärring, styrelseordförande i Key Solutions.

Till följd av striderna har många barn blivit utsatta och splittrats från sina familjer. Barnen utsätts för enorma påfrestningar som kan ge negativa konsekvenser för resten av deras liv.

“Barn ska få leka och umgås med vänner och familj, vilket är långt ifrån det som sker på grund av kriget. Vi vill dra vårt strå till stacken för att hjälpa civilbefolkningen och tack vare ett starkt engagemang från Key Solutions medarbetare har vi fått ihop en fin summa som går till att stötta hjälporganisationerna på plats.” Fortsätter Anders.

Pengarna från insamlingen går oavkortat till UNICEF som ger skydd till barnen, Svenska Röda Korset som bidrar med mat, värme och sjukvårdsmaterial på plats, samt Läkare Utan Gränser och deras arbete med att se till att människor får den sjukvård som behövs.

Om hjälporganisationerna

UNICEF

FN:s barnfond UNICEF (United Nations Children’s Fund) verkar för barns rättigheter. Verksamheten utgår från Barnkonventionen och arbetar bland annat för barns rätt till överlevnad och skydd mot våld.
Läs mer om UNICEF

Röda Korset

Röda Korsets volontärer hjälper människor världen runt som befinner sig i kriser och katastrofer. Rörelsen bistår bland annat med vatten, mat, värme, samt psykosocialt stöd.
Läs mer om Röda Korset

Läkare Utan Gränser
En politiskt och religiöst obunden internationell medicinsk humanitär ideell hjälporganisation. Läkare Utan Gränser arbetar för att få rätt medicinska förnödenheter till rätt plats.
Läs mer om Läkare utan gränser

Om Key Care
Key Solutions interna välgörenhetsstiftelse Key Care har som syfte att hjälpa människor runt om i världen och göra skillnad för vår planet. Hjälpen kan bestå av finansiella och andra behövande medel. Stiftelsen har tidigare genomfört insamlingar till bland annat Barncancerfonden och WWF.
Läs mer om Key Care

Om Key Solutions

Key Solutions arbetar med sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på kvalité, försäljning, resultat och varumärkesbyggande. Koncernen består av över +200 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås.


För ytterligare upplysningar kontakta:
Linnea Strand
Key Solutions
linnea@keysolutions.se
www.keysolutions.se

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!