Key Solutions trappar upp verksamheten: blir certifierad försäkringsförmedlare
Sv
Key Solutions trappar upp verksamheten: blir certifierad försäkringsförmedlare

Vi på Key Solutions har glädjen att meddela att vi uppfyller det högt ställda kraven som krävs för att bli auktoriserade som försäkringsförmedlare. Det innebär att vi nu inleder ett nytt spännande kapitel i vår verksamhets historia.

I samband med detta har Key Solutions inlett ett samarbete med försäkringsbolaget Hedvig, ett av de snabbast växande försäkringsbolagen i Norden.

Sedan 2017 har Hedvig arbetat med att bygga upp en effektiv och tillmötesgående organisation som sätter försäkringstagaren i första rummet. Därtill jobbar man ständigt med förbättringar för att erbjuda bästa möjliga service till medlemmarna. Hedvig erbjuder försäkringar i Sverige, Norge och Danmark – och har försäkrat över 70 000 människor.

Key Solutions har sedan starten 2008 hjälpt några av Sveriges största och mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadsföringslösningar med fokus på försäljning, kvalité, resultat och varumärkesbygge. Arbetssättet har utvecklats genom åren, med målsättning att generera högsta möjliga kvalitet där kundens intresse står i centrum.

Vad är då en försäkringsförmedlare? En försäkringsförmedlare arbetar med förmedling av sakförsäkringar och livförsäkringar utifrån de riktlinjer som Svenska försäkringsförmedlares förening har preciserat. Dessa riktlinjer lyfter vikten av att se till kundens intressen samt anpassa sin rådgivning efter kundens önskemål och behov. Det är viktigt att förmedlaren har all nödvändig kunskap inom ämnet för att kunna rekommendera lösningar som är lämpliga för kunden.

Detta innebär att vi nu tar nästa steg i vår verksamhet, och vi är mycket stolta över vår nya affärsgren och vårt etablerade samarbete med Hedvig” säger William Moulod, VP New Business på Key Solutions

I synnerhet består vår del av samarbetat i att hjälpa Hedvigs kunder med försäkringsfrågor samt att råda blivande kunder vilken typ av försäkring som bäst passar dem.

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!