Vi summerar året med en storslagen gala
Sv
Vi summerar året med en storslagen gala

Ett år fyllt av framgång, engagemang och hårt arbete nådde sin kulmen när Key Solutions firade årets framgångar på den efterlängtade årliga galan Key Group Awards. Galan blev återigen en glittrande succéfylld av hyllningar, glädjetårar och viktiga insikter.



Under två spännande dagar i Stockholm och Göteborg samlades företaget för att summera året som gått och ladda batterierna inför kommande år.



“Key Group Awards är en av våra viktigaste händelser under året då tar tillfället i akt att på riktigt klappa oss på axeln för allt vi åstadkommit och reflekterar över vad som gör oss framgångsrika” - berättar Karvan Guldstierna, Head of Sales, Key Solutions.



Galan inleddes med konferens där medarbetarna fick bland annat vidareutveckling inom ökad kunskap inom personlig förbättring och framgång. Under konferensen delades det även ut priser och hyllningar för årets framsteg.



“Jag har varit konferencier på Key Solutions olika tillställningar sedan 2017 och kan med handen på hjärtat säga att jag inte upplevt något liknande tidigare i mitt liv. Den värme, kärlek och glädje som finns inom organisationen kan inte mäta sig med något annat.” - säger Caxton Njuki, Professionell coach



Konferensen övergick på kvällen till en minnesvärd gala med trerättersmiddag samt prisutdelning, underhållning och musik i världsklass. Bland prisutdelningarna fanns biljetter till årets “Conference Trip” i Río de Janerio samt till Great Place to Work-galan där Key Solutions flera år i rad blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser.



“Vi vill från djupet av våra hjärtan tacka alla våra fantastiska stjärnor för året som gått och ser med spänning fram emot vilka underverk som kommer att skapas under det kommande året. Mot nya höjder och äventyr.” avslutar Karvan Guldstierna



Key Solutions-koncernen består av 250 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadslösningar med fokus på försäljning, kvalitet, resultat och varumärkesbygge. Bolaget har blivit utsedda till Sveriges bästa byrå av flera marknadsledande samarbetspartners, bland annat EON (2018) och Telia (2019) samt vunnit pris för en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute® flera år i rad.

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!