Fantastiska resultat när Key Solutions satsar på körkort för sina medarbetare
Sv
Fantastiska resultat när Key Solutions satsar på körkort för sina medarbetare

Efter att ha blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser för sjätte året i rad tar Key Solutions nästa steg i arbetet med att skapa världens bästa arbetsplats.



“Vi arbetar ständigt med att förbättra vår organisation och skapa en plats där alla kan utvecklas och nå sin fulla potential. Detta omfattar professionell utveckling, men framför allt personlig utveckling. Att kunna köra bil och vara självständig i vardagen är något som många drömmer om. Men vägen till körkort är både kostsam och tidskrävande. Vi vill därför hjälpa våra medarbetare med detta så att de kan ta makten över sina liv.” - säger Arez Hossein, Chief of Managers, Key Solutions.



Projektet heter Key Driving School och är ett unikt samarbete mellan Key Solutions och och en Trafikskola i Västerås. Upplägget består av intensivkurser där Key Solutions står för boende, planering och semester för sina medarbetare. Det enda som krävs av medarbetarna är att de dyker upp på utbildningen och pluggar till proven.



“Jag lyckades ta körkort på endast en vecka och då hade jag knappt kört bil tidigare. Att kunna sätta sig i en bil och kunna ta sig varsomhelst är en sån otrolig känsla. Har aldrig upplevt sådan frihet tidigare” - berättar en stolt Amanda Hagman.



Key Solutions-koncernen består av 250 medarbetare som dagligen hjälper några av Sveriges mest välkända företag med kvalificerade och kompletta sälj- och marknadslösningar med fokus på försäljning, kvalitet, resultat och varumärkesbygge. Bolaget

har blivit utsedda till Sveriges bästa byrå av flera marknadsledande samarbetspartners, bland annat EON (2018) och Telia (2019) samt vunnit pris för en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute® flera år i rad.

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!