En av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2017
Sv
En av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2017

För femte året i rad deltar Key Solutions i Great Place to Works undersökning där de företag som får högst betyg av sina egna medarbetare lyfts fram på Great Place to Works listor över de bästa arbetsplatserna. Great Place to Work Institute hjälper organisationer med allt mellan tjugo och flera tusentals medarbetare inom alla branscher att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur.

- Det här är femte året som vi deltar i undersökningen, vi lägger ner mycket arbete på vår arbetsplatskultur och vi är väldigt stolta över att fem år i rad ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vår arbetsplats är till för våra medarbetare och det glädjer oss enormt att vårt arbete med arbetsmiljön ger önskat resultat och att våra medarbetare känner sig som hemma hos oss, säger Arez Hossein, Sales Manager på Key Solutions.

Great Place to Work Sveriges VD
”Med ett unikt engagemang och äkta omtanke om medarbetarna bygger Key Solutions sin arbetsplatskultur. Här vill alla medarbetarna vara sitt bästa jag genom att fokusera, utvecklas och ha roligt på jobbet. För fjärde året i rad rankas Key Solutions högt bland de Bästa arbetsplatserna och visar att man avser att behålla sina mycket starka resultat.” -Maria Grudén, CEO Great Place to Work Sverige

Om årets lista 
Utmärkelsen 
Sveriges Bästa Arbetsplatser delas ut till organisationer i tre kategorier: små-, medelstora- och stora organisationer. Key Solutions ligger för fjärde året i rad på plats två av Sveriges bästa arbetsplatser i kategorin medelstora företag (upp till 249 anställda).

Om utvärderingen
Great Place to Work Institute grundades i USA 1983 och de bästa arbetsplatserna har listats i Sverige och Europa i 15 år. Listorna över Sveriges Bästa Arbetsplatser baseras främst på en standardiserad medarbetarenkät där organisationens medarbetare får ta ställning till 61 påståenden om sin arbetsplats. Utöver detta vägs även en utvärdering av organisationens arbetsgivarerbjudande in i resultatet.

Om Great Place to Work® Institute
Great Place to Work® Institute är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades i USA 1983. Företaget arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer, är verksamma i 50 länder i hela världen och har cirka 450 anställda. Kundorganisationerna är både nationella och internationella, av alla storlekar och finns inom alla branscher. Några exempel på lokala och/eller internationella kundorganisationer är Microsoft, American Express, Google, SAP och SAS Institute.

Tillbaka Next Article
We Use Cookies
Our website uses cookies to ensure you get the best experience while you’re here!