En av Sveriges bästa arbetsplatser

Tillsammans är vi en av Sveriges Bästa Arbetsplatser

Den 19:e mars hölls Great Place to Works årliga gala för att presentera Sveriges bästa arbetsplatser på Berns Salonger i Stockholm och för tredje året i rad hyllades Key Solutions som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

 

Key Solutions deltog ännu ett år i Great Place to Works undersökning där de som av sina egna medarbetare rankas allra högst lyfts fram på Great Place to Works listor över de bästa arbetsplatserna. Great Place to Work Institute hjälper organisationer med allt mellan tjugo och flera tusentals medarbetare inom alla branscher att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. Vi har trots vår redan höga placering första året vi deltog alltjämt fortsatt vårt arbete med att förbättra arbetsplatsen enligt våra medarbetares förslag och önskemål, allt för att skapa en arbetsplats som är så nära våra medarbetares idealbild som möjligt.

 

Att flera år i rad utses till en av Sveriges bästa arbetsplatser är ett fantastiskt erkännande och en kvalitetsstämpel. Vi är fantastiskt glada över det här priset som är ett bevis på att arbetet vi lägger ner på att bygga en arbetsplatskultur och en arbetsmiljö att trivas i uppskattas av våra medarbetare.

 

 

Vi är också oerhört stolta över våra medarbetare som verkligen efterlever Great Place to Works värdeord för en bra arbetsplats: Trovärdighet, Respekt, Rättvisa, Stolthet och Kamratskap. Våra medarbetare är en stor bidragande faktor till att vi har den arbetsplatskultur som gör att vi längtar till måndagar istället för fredagar, och ingen av de utmärkelser vi fått hade varit möjliga utan deras engagemang. Därför vill vi ge ett stort tack till alla våra hjältar som varje dag lyfter oss mot nya höjder!

 

Om årets lista

Utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser delas ut till organisationer i tre kategorier: små-, medelstora- och stora organisationer. Key Solutions ligger på plats två av Sveriges bästa arbetsplatser 2015. Läs hela listan här bland de bästa arbetsplatserna i Sverige >>

 

Om utvärderingen

Great Place to Work Institute grundades i USA 1983 och de bästa arbetsplatserna har listats i Sverige och Europa i elva år. Listorna över Sveriges Bästa Arbetsplatser baseras främst på en standardiserad medarbetarenkät där organisationens medarbetare får ta ställning till 59 påståenden om sin arbetsplats. Utöver detta vägs även en utvärdering av organisationens arbetsgivarerbjudande in i resultatet.

 

Om Great Place to Work® Institute 

Great Place to Work® Institute är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades i USA 1983. Företaget arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer; är verksamt i 46 länder i hela världen och har cirka 450 anställda. Kundorganisationerna är både nationella och internationella, av alla storlekar och finns inom alla branscher. Några exempel på lokala och/eller internationella kundorganisationer är Microsoft, American Express, Google, SAP och SAS Institute.