En av Sveriges bästa arbetsplatser 2016

Ett fyfaldigt leve för Key Solutions - En av Sveriges bästa arbetsplatser 4 år i rad!

För fjärde året i rad deltar Key Solutions i Great Place to Works undersökning där de företag som får högst betyg av sina egna medarbetare lyfts fram på Great Place to Works listor över de bästa arbetsplatserna. Great Place to Work Institute hjälper organisationer med allt mellan tjugo och flera tusentals medarbetare inom alla branscher att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur.

 

– Det här är fjärde året som vi deltar i undersökningen, vi lägger ner mycket arbete på vår arbetsplatskultur och vi är väldigt stolta över att fyra år i rad ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vår arbetsplats är till för våra medarbetare och det gläder oss enormt att vårt arbete med arbetsmiljön ger önskat resultat och att våra medarbetare känner sig som hemma hos oss, säger Johan Segerberg, Sales Manager på Key Solutions.

 

 

Key Solutions har fått topplaceringar på listan varje år men har ändå fortsatt arbetet med att utveckla och förbättra arbetsplatsen efter medarbetarnas förslag och önskemål. Det går inte att ta miste på medarbetarnas stolthet och för andra året i rad är Key Solutions även nominerade till ett av Great Place to Works hederspriser – Sharing the Pride. Läs mer om priset här >>

 

Maria-Gruden_GreatPlaceToWork-ny

Citat från Great Place to Work Sveriges VD

”Med ett unikt engagemang och äkta omtanke om medarbetarna bygger Key Solutions sin arbetsplatskultur. Här vill alla medarbetarna vara sitt bästa jag genom att fokusera, utvecklas och ha roligt på jobbet. För fjärde året i rad rankas Key Solutions högt bland de Bästa arbetsplatserna och visar att man avser att behålla sina mycket starka resultat.” -Maria Grudén, CEO Great Place to Work Sverige

 

Om årets lista

Utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser delas ut till organisationer i tre kategorier: små-, medelstora- och stora organisationer. Key Solutions ligger för tredje året i rad på plats två av Sveriges bästa arbetsplatser i kategorin medelstora företag (upp till 249 anställda).

 

Om utvärderingen

Great Place to Work Institute grundades i USA 1983 och de bästa arbetsplatserna har listats i Sverige och Europa i elva år. Listorna över Sveriges Bästa Arbetsplatser baseras främst på en standardiserad medarbetarenkät där organisationens medarbetare får ta ställning till 59 påståenden om sin arbetsplats. Utöver detta vägs även en utvärdering av organisationens arbetsgivarerbjudande in i resultatet.

 

Om Great Place to Work® Institute 

Great Place to Work® Institute är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades i USA 1983. Företaget arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer; är verksamt i 46 länder i hela världen och har cirka 450 anställda. Kundorganisationerna är både nationella och internationella, av alla storlekar och finns inom alla branscher. Några exempel på lokala och/eller internationella kundorganisationer är Microsoft, American Express, Google, SAP och SAS Institute.