Vi är en av Europas bästa arbetsplatser 2017

Varje år anordnar organisationen Great place to work två viktiga galor. Den första hålls i Sverige där Sveriges bästa arbetsplatser utses. Den andra hålls i olika städer i Europa där Europas bästa arbetsplatser koras. De allra främsta företagen från varje land blir inbjudna till Europa-galan för att vara med i rankingen om Europas bästa arbetsplatser.

 

Den 8 juni var Key Solutions, företaget som grundades 2008 i Västerås, på plats i Paris för att bli utsedda som en av Europas bästa arbetsplatser 2017 – för femte året i rad.

 

Det är riktigt roligt att varje år få denna utmärkelse och kvitto på att vi gör ett bra jobb och att våra medarbetare trivs hos oss. Priset går till alla våra medarbetare som är med och skapar en vardag i världsklass för sina kollegor, säger Karl Nizhad Sales Director på Key Solutions.

 

 

På listorna ser vi även företag som Mars, Microsoft, Hilti, H&M, SAS och Hilton. Hur kommer det sig att Key Solutions år efter år skapar dessa framgångar? 

 

Vi arbetar varje dag med att säkerställa att våra medarbetare har de bästa förutsättningarna för att kunna lyckas både professionellt som privat. Vi finns där för varandra och ser till att alltid jobba som ett vinnande lag där alla är lika viktiga i kedjan, säger Anton Sörkvist Sales Manager på Key Solutions. 

 

Om årets lista
Utmärkelsen Europas Bästa Arbetsplatser delas ut till organisationer i fyra kategorier: Organisationer under 50, små och medelstora organisationer (50-500), stora organisationer (500+) och multinationella organisationer. Key Solutions ligger för femte året i rad på topp 10 som Europas bästa arbetsplatser i kategorin små och medelstora företag (upp till 500 anställda). Här kan ni läsa mer om listan till Europas bästa arbetsplatser >>Om utvärderingen
Great Place to Work Institute grundades i USA 1983 och de bästa arbetsplatserna har listats i Sverige och Europa i 15 år. Listorna över Europas Bästa Arbetsplatser baseras främst på en standardiserad medarbetarenkät där organisationens medarbetare får ta ställning till 61 påståenden om sin arbetsplats. Utöver detta vägs även en utvärdering av organisationens arbetsgivarerbjudande in i resultatet.Om Great Place to Work® Institute
Great Place to Work® Institute är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades i USA 1983. Företaget arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer, är verksamma i 50 länder i hela världen och har cirka 450 anställda.